Edc zaklamp voor de veelgebruikers

Jacobs Outdoor

Een edc zaklamp kan ik veel gevallen een goede tool zijn om bij je te hebben. Zeker als je vaak buiten te vinden bent als de zon al onder is gegaan. Ook kan een zaklamp handig zijn bij het werken met de handen. Als je bijvoorbeeld ergens in een donkere ruimte moet zijn of je moet ergens in een gat kunnen zien waar niet genoeg licht is. Een edc zaklamp kan dan een uitgang bieden. Maar wat voor een zaklamp heb je nodig?

edc zaklamp

Verschillende soorten zaklampen

Er zijn een hele hoop verschillende zaklampen die goed zijn voor verschillende dingen. Eén ding hebben ze allemaal gemeen en dat is het verlichten van iets. Alleen wat je gaat verlichten kan het verschil maken in wat voor een zaklamp jij nodig hebt. Als jij vaak in krappe ruimtes bent is het niet handig om een grote lompe zaklamp mee te dragen. Deze mensen kunnen dus beter een compacte zaklamp meenemen. Voor mensen die in de beveiliging werken en misschien een groter oppervlak moeten verlichten is een wat grotere zaklamp beter. Deze zaklamp is ook een stuk krachtiger dan een compacte variant. Dit bedrijf heeft allerlei verschillende zaklampen en dus voor iedereen wel iets.

Wat is edc?


Edc is een term die gebruikt wordt voor iets wat je dagelijks meeneemt. In het Engels betekent het Every Day Carry. Dit betekent, Iedere Dag Mee. Voor de mensen die een zaklamp dag in en dag uit meenemen is het meestal een stuk fijner om een kleine mee te nemen die je handig ergens kwijt kunt, bijvoorbeeld aan de riem die je draagt. Vaak zie je dit soort zaklampen ook op de camping. Dit omdat alles wat op vakantie meegaat zo een klein mogelijk profiel moet hebben, maar wel goed moet werken.