Een Tele 2 webmail bij je nieuwe telefoon

email

Je herkent het vast wel, je hebt al jarenlang dezelfde telefoon en deze begin het de laatste tijd een beetje te vergeven. Hij wordt bijvoorbeeld langzaam en de batterij is sneller leeg dan opgeladen. Wanneer dit het geval is dan wil je in alle waarschijnlijkheid op zoek gaan naar een nieuwe telefoon die weer helemaal top werkt. Bij een nieuwe telefoon moet je een provider hebben waardoor je alles online kunt doen. Wanneer je nog een provider zoekt dan is het wellicht een goed idee om te gaan kijken naar bijvoorbeeld mijn Tele2. Bij deze provider kan je namelijk ook automatisch een Tele 2 webmail aanmaken die makkelijk in gebruik is.

webmail

Maak gemakkelijk aan

Wanneer je vroeger een webmail wilde aanmaken omdat je deze nodig had voor bijvoorbeeld een account van een webwinkel. Dan kon het zo zijn dat dit een enorm gedoe was en dat je langer bezig was met het maken van een mail dan het shoppen online. Tegenwoordig met bijvoorbeeld Tele 2 webmail is dit verleden tijd. Je kunt zo namelijk binnen enkele minuten een webmail maken en zo inloggen op mijn Tele2. Ideaal voor wanneer je de provider wilt verbinden met je telefoon. Zo kan je ook niet alleen op je telefoon ermee inloggen, maar ook gewoon op je laptop!

Doe alles zelf!

Wanneer je bijvoorbeeld een Tele 2 webmail wilt aanmaken omdat je deze voor bijvoorbeeld je werk nodig hebt, dan is dit in de meeste gevallen binnen enkele minuten gedaan. Een ander voordeel hiervan is dat je gemakkelijk met mijn Tele2 alles zelf kunt regelen. Zo hoef je namelijk alleen maar in te loggen op je eigen account en kan je hier vervolgens alles zelf doen. Denk bijvoorbeeld aan uitloggen, wachtwoord wijzigen of je mail verwijderen. Op deze manier heb je hiervoor nooit iemand anders nodig.