Toiletverhoger voor ouderen of gehandicapten!

De Zorg Firma

Wanneer jij iets minder mobiel bent dan kan het leven een stukje lastiger worden. Uit bed komen of naar de toilet gaan is soms best wel lastig. Het bed is misschien te laag en hetzelfde geld voor het toilet. Gelukkig is er een goede oplossing bedacht voor mensen die iets minder mobiel zijn en dus geen baat hebben bij een te laag toilet. Door middel van een toiletverhoger kun jij weer rustig naar de toilet zonder het risico te lopen dat jij er niet meer van af kan komen. De verhogers komen dan ook in allerlei verschillende maten en is daarom zeker geschikt voor ieder toilet. 

toiletverhoger

Varianten

Ieder zijn toilet is anders en dat is logisch. Iedereen heeft namelijk zo zijn of haar smaak en daarom kan er wel eens groot verschil zijn in de vormen en de maten van het toilet. Gelukkig hoef jij je daar bij de toiletverhoger niet zorgen over te maken. De verhoger is namelijk beschikbaar in allerlei verschillende maten en verschillende varianten. Zo heb jij namelijk de keuze om een verhoger met armen steunen te kopen, maar ook een verhoger zonder. Zo zit er voor iedereen die iets minder mobiel is wel wat tussen. 

Ouderen

Vooral bij ouderen kom jij mensen tegen die minder mobiel zijn. Doordat zij steeds ouder worden krijg je het probleem dat een toilet te laag hangt of dat een bed te laag is. Deze groep mensen kunnen dan ook minder goed uit bed komen en van het toilet opstaan. Door een toiletverhoger voorkom jij al een van de problemen die zich plaatsvinden bij ouderen. Het is dan ook nog eens een stuk veiliger om een verhoger te plaatsen op het toilet. Voor de ouderen die bijna niet meer kunnen lopen zijn er verhogingen met extra steun. 

Gehandicapten

Ook is het helaas zo dat bij gehandicapten voorkomt dat zij minder mobiel zijn. Wanneer jij dan een toilet hebt die te laag hangt dan is het bijna onmogelijk om op te staan zonder te vallen. Dit is iets wat jij wilt voorkomen en dat is dan ook zeker mogelijk. Jij kunt een toiletverhoger plaatsen op de toiletten bij de mensen thuis zodat zij goed de mogelijkheid krijgen om naar het toilet te kunnen gaan. Wanneer jij dit niet doet zul jij merken dat het aantal valpartijen hetzelfde blijft of juist verhoogt. Het is dus van groot belang om een verhoger te plaatsen.