Virtueel kantoor van Element Offices – Werk efficiënter vanuit huis!

elementoffices.nl - logo

Werk jij veel vanuit huis? Of ben jij zelfstandig ondernemer en heb jij geen behoefte aan een fysiek kantoor? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Element Offices biedt namelijk virtuele kantoren aan. In deze blog vertellen wij alles over het virtueel kantoor en waarom dit de perfecte oplossing kan zijn voor jouw situatie.

elementoffices.nl - Urban_Thema

Wat is een virtueel kantoor?

Een virtueel kantoor is een professioneel adres waar je klanten en partners naartoe kunnen sturen. Je krijgt een eigen postbus en je kunt dit adres gebruiken op bijvoorbeeld jouw visitekaartje en website. Daarnaast is er de mogelijkheid om jouw post te laten doorsturen naar jouw eigen adres. Een ander groot voordeel van een virtueel kantoor is dat je toegang hebt tot service en faciliteiten zoals conference ruimtes en secretariële ondersteuning.

Voordelen van een virtueel kantoor

Een virtueel kantoor biedt verschillende voordelen. Zo ben jij niet meer gebonden aan één fysieke locatie en kun jij vanuit elke plek jouw werkzaamheden uitvoeren. Ook is het veel goedkoper dan het huren van een fysiek kantoor en ben je flexibel in het op- en afschalen van diensten. Bij Element Offices kun je bijvoorbeeld kiezen uit een basispakket of een uitgebreider pakket met meer faciliteiten.

Extra faciliteiten bij Element Offices

Naast het virtueel kantoor biedt Element Offices nog andere faciliteiten aan. Zo kun je gebruik maken van de flexplekken en werkplekken die zij aanbieden op verschillende locaties in Amsterdam en Amstelveen. Daarnaast bieden zij ook services zoals telefoonbeantwoording, zodat jij niet gestoord wordt tijdens jouw werkzaamheden. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van vergaderruimtes en ontvang je als klant korting op deze diensten.

Hoe zet je een virtueel kantoor op?

Het opzetten van een virtueel kantoor is simpel. Bij Element Offices kun je online een pakket kiezen en je inschrijven. Vervolgens krijg jij een eigen postadres en kun jij jouw adres gebruiken op jouw visitekaartjes, offertes, facturen en website. Pakketten verschillen van elkaar qua service en faciliteiten, dus kies goed welk pakket het best bij jouw situatie past. Wij raden aan om vooraf eerst even te gaan kijken op de locatie, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Een virtueel kantoor is de perfecte oplossing als jij flexibel wilt werken, zonder vast te zitten aan één fysieke locatie. Het is goedkoper dan een fysiek kantoor en biedt dezelfde professionele uitstraling. Bij Element Offices kun jij kiezen uit verschillende pakketten en diensten, zodat je precies kunt afstemmen op jouw behoefte. Daarnaast biedt Element Offices uitgebreide faciliteiten en diensten, zoals secretariële ondersteuning en vergaderruimtes. We raden je aan om te overwegen of een virtueel kantoor bij Element Offices past bij jouw situatie.