XPEL folie bij Absolute Motors – de perfecte bescherming voor uw auto

Absolute_Motors - logo

Uw auto is uw trots en u wilt deze natuurlijk zo lang mogelijk in de beste staat houden. Helaas zijn er veel gevaren op de weg die schade kunnen veroorzaken, zoals steenslag, krassen en kleine deuken. Gelukkig is er nu een oplossing: XPEL folie. Bij Absolute Motors bent u aan het juiste adres voor deze hoogwaardige bescherming voor uw auto. In dit blog vertellen we u alles wat u moet weten over XPEL folie en waarom u deze folie zou moeten laten plaatsen op uw auto.

Absolute_Motors - paint protection car

Wat is XPEL folie?

XPEL folie is een ultradunne, transparante beschermfolie die u kunt laten aanbrengen op kwetsbare delen van uw auto, zoals de motorkap, spiegels, deuren, koplampen en achterlichten. Deze folie beschermt uw auto tegen beschadigingen door bijvoorbeeld steenslag, krassen en insecten. Daarnaast heeft de folie een zelfhelende werking, waardoor kleine krassen vanzelf verdwijnen. Hierdoor blijft uw auto in topconditie en behoudt het zijn waarde.

Hoge kwaliteit

De XPEL folie die wij gebruiken bij Absolute Motors is van de hoogste kwaliteit. Het is een thermoplastische elastomeer folie die speciaal is ontworpen om de lak van uw auto te beschermen tegen extreme weersomstandigheden, verontreinigingen en beschadigingen. De folie is bovendien UV-bestendig, waardoor het niet verkleurt en zijn transparantie behoudt. Zo blijft uw auto er zo goed als nieuw uitzien.

Vakkundig proces

Het aanbrengen van de XPEL folie is een zeer secuur en vakkundig proces. Onze getrainde specialisten zorgen ervoor dat de folie naadloos en zonder luchtbellen aangebracht wordt op uw auto, zodat deze optimaal beschermd is tegen schade. Het aanbrengen van de folie neemt gemiddeld een halve dag in beslag, afhankelijk van de grootte van uw auto en het aantal onderdelen dat beschermd moet worden.

Langer mooi

Een bijkomend voordeel van de XPEL folie is dat het de lak van uw auto beschermt tegen veroudering en verkleuring door blootstelling aan zonlicht. Hierdoor blijft uw auto langer mooi en behoudt deze zijn kleur en glans. Bovendien biedt de folie ook bescherming tegen zure regen en andere verontreinigingen die de lak van uw auto kunnen aantasten.

Met XPEL folie beschermt u uw auto op de best mogelijke manier tegen steenslag, krassen en andere beschadigingen. Bij Absolute Motors bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit folie en een vakkundige installatie door getrainde specialisten. Zo blijft uw auto er zo goed als nieuw uitzien en behoudt deze zijn waarde. Dus waar wacht u nog op? Maak vandaag nog een afspraak bij Absolute Motors voor het aanbrengen van XPEL folie op uw auto!