5 manieren om neon in je leven te integreren

Neonverlichting heeft een moment. Overal waar je kijkt zie je neonborden en neon signs. Sommige mensen houden ervan en andere haten ze, maar het valt niet te ontkennen dat ze een zekere je ne sais quoi toevoegen aan elke ruimte. Als je een beetje neon aan je leven wilt toevoegen, zijn hier 5 manieren om dat te doen.

1. Koop een neonbord voor je slaapkamer

Wil je een statement maken in je slaapkamer? Een neonbord is de perfecte manier om dat te doen. Er zijn allerlei verschillende ontwerpen verkrijgbaar, dus je kunt er zeker een vinden die bij jouw stijl past. Zorg er alleen voor dat je het niet te dicht bij je bed zet, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat het je midden in de nacht wakker maakt!

2. Gebruik neonlichten in je keuken

Neonlichten zijn een geweldige manier om je keuken wat extra licht te geven. Je kunt ze onder je kastjes plaatsen of zelfs erboven. Ze helpen je beter te zien als je aan het koken bent en ze voegen ook een beetje plezier en persoonlijkheid toe aan je ruimte. Pas alleen op dat je ze niet te lang aan laat staan, want ze kunnen behoorlijk heet worden.

3. Hang neon kunst in je woonkamer

Als je echt een statement wilt maken, hang dan wat neon kunst op in je woonkamer. Er zijn allerlei verschillende ontwerpen verkrijgbaar, dus je zult zeker iets vinden dat bij je smaak past. Zorg er alleen voor dat je het niet te hoog hangt, want je wilt niet dat gasten hun nek verrekken om het te kunnen zien!

4. Neon kleding en accessoires kopen

Een van de beste manieren om neon in je leven te integreren is door het te dragen! Er zijn allerlei kleren en accessoires verkrijgbaar met neonkleuren. Dus of je nu op zoek bent naar een nieuw paar schoenen of een funky nieuwe tas, je kunt zeker vinden wat je zoekt. Wees je er alleen van bewust dat neonkleuren behoorlijk schreeuwerig kunnen zijn, dus zorg dat je voorbereid bent op wat aandacht!

5. Versier met neon tape

Als je een beetje neon wilt toevoegen zonder te gek te doen, versier dan met neon tape! Je kunt het gebruiken om patronen te maken op muren of meubels, of zelfs gewoon als oude Scotch tape. Het is een geweldige manier om een beetje kleur en persoonlijkheid toe te voegen zonder te overdrijven. Laat het alleen niet te lang zitten, want het kan moeilijk te verwijderen zijn!

Neonverlichting heeft een moment en er zijn veel manieren waarop je het in je leven kunt integreren. Of je nu een neonbord voor je slaapkamer wilt of gewoon wat kleren met neonkleuren wilt kopen, er zijn genoeg mogelijkheden. Dus ga je gang en voeg een beetje neon toe aan je leven!