Het kiezen van de juiste cilinder is belangrijk voor de beveiliging van uw deur. Meestal boren of kerntrekken dieven de cilinder om de deur te openen. M&C deurcilinders zijn daarom beschermd tegen inbraakmethodes zoals boren, kerntrekken en de slagmethode. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding van M&C deurcilinders uitstekend.

De meeste inbraken worden gepleegd door de kern uit het cilinderslot te trekken (core pull). Een dief heeft hier gereedschap voor en kan de kern in ongeveer 30 seconden uit de cilinder trekken of bij het zwakste deel van de cilinder openwrikken. Bij de M&C deurcilinder is dit probleem ondervangen door een gehard stalen brug in de cilinder. Hieronder beschrijven we de drie merken M&C deurcilinders (allen te koop op haverkampshop.nl)

 M&C deurcilinders

M&C Deurcilinder Color Plus

M&C deurcilinder Color Plus is SKG3 sterren en heeft certificaat sleutels (sleutels kunnen alleen besteld worden op vertoon van certificaat). De Color Plus heeft een keersleutel (een platte sleutel met gaatjes en puntjes die horizontaal in het slot wordt gestoken). De Color Plus cilinder worden geleverd met gekleurde sleutels.

M&C deurcilinders Matrix

M&C deurcilinders Matrix zijn ook SKG3 uitgevoerd en worden ook geleverd met certificaat. Ze hebben een snijsleutel (die verticaal in het slot gaat). De Matrix cilinder is verkrijgbaar in drie cilinderkleuren: nikkel, zwart en messing.

M&C deurcilinders Condor 

M&C deurcilinder Condor heeft ook SKG3 sterren en certificaat. Het heeft ook een metalen omkeerbare sleutel (horizontaal in het sleutelgat) in tegenstelling tot de Matrix. M&C Condor deurcilinders zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.